Värmetransfer

Den stora fördelen med att välja vår värmetransfer är att oavsett om transfern ska appliceras på ett T-shirt, matchställ eller väska använder du samma typ av standardtransfer. Det betyder att du inte behöver hålla reda på olika typer av transfers som ska appliceras vid olika temperaturer och tider. Och den kommer - i tid.

Det är dock viktigt att du själv testar just ditt material. Vi svarar gärna på frågor du kan ha om olika materials egenskaper.

STANDARD

Vår mest efterfrågade produkt. Fördelen för dig är att du bara behöver använda en typ av värmetransfer som appliceras vid en given temperatur och tid.

4-FÄRGSPROCESS

Väljer du vårt transfer med 4-färgsprocess får du inte bara ett fotoliknande textiltryck, du kan även välja bland 1000-tals olika färger. Denna transfer är lika slittålig och har samma goda tvättegenskaper som standardtransfer.

Vi har korta leveranstider. En normal leverantid för en 1- färgstransfer ligger på normalt  ca. 2-3 arbetsdagar; flerfärgstransfers 5-7 arbetsdagar. Vill du ha det snabbare kan vi ordna det också.  Tag gärna kontakt så skickar vi prislista och prover.